PULS Teknik 4-6

Digital lärresurs Teknik
4-6

Grundbok i teknik med faktatexter på rätt nivå, som tillsammans med bilder och en tydlig form underlättar läsförståelsen. 


Tryckta läromedel

PULS Teknik 4-6 Arbetsbok, tredje upplagan PULS Teknik 4-6 Arbetsbok, tredje upplagan
PULS Teknik 4-6 Arbetsbok, tredje upplagan
Utgivningsdatum 2014-01-09
48 Sidor
ISBN 9789127425484
Häftad
Provläs
PULS Teknik 4-6 Grundbok, tredje upplagan PULS Teknik 4-6 Grundbok, tredje upplagan
PULS Teknik 4-6 Grundbok, tredje upplagan
Utgivningsdatum 2013-07-16
72 Sidor
ISBN 9789127425477
Inbunden
Provläs
PULS Teknik 4-6 Lärarbok, tredje upplagan PULS Teknik 4-6 Lärarbok, tredje upplagan
PULS Teknik 4-6 Lärarbok, tredje upplagan
Utgivningsdatum 2014-04-05
160 Sidor
ISBN 9789127425491
Specialbindning
Provläs

Digitala läromedel

PULS Teknik 4-6 Grundbok Digital, tredje upplagan PULS Teknik 4-6 Grundbok Digital, tredje upplagan
PULS Teknik 4-6 Grundbok Digital, tredje upplagan
Utgivningsdatum 2014-09-05
Licenstid 365 dagar
ISBN 9789127437050
Onlineprodukt

Kostnadsfritt extramaterial

PULS 4-6 Teknik

Om PULS Teknik 4-6

Överallt finns teknik. Det kan vara en liten knapp, ett plåster, en cykel eller ett stort hus. Teknik hjälper människan i vardagen. När vi använder föremål av något slag handlar det nästan alltid om teknik. Om detta får dina elever lära sig i PULS Teknik 4-6. De får veta hur människan löser problem genom att uppfinna saker och hur teknik har utvecklats genom tiderna. Och så blir det teknikjakt!

Till varje arbetsområde i grundboken finns praktiska uppgifter som hjälper eleverna att utveckla sitt tänkande och bli förtrogna med grundläggande teknik. 

Till grundboken finns både en arbetsbok och en lärarbok. I lärarboken finns bland annat lektionsförslag och kopieringsunderlag. 

PULS 4–6 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.

Arbetsbok

Arbetsboken hjälper eleverna att förstå ord och begrepp de läst i grundböckerna. De visar hur man kan tänka kring texten: Vad stod det? Vad kommer jag ihåg? Vad tänker jag själv? Uppgifterna utvecklar, övar och befäster det innehåll som eleverna läst om grundboken.

Det här innehåller arbetsboken:

Vad är teknik - Förvara och bevara - Bygga och bo - Energi i vatten och vind - Teknik med papper och penna - Teknik med elektricitet - Resor och transporter - Teknik i framtiden - repetition

Kostnadsfritt extramaterial

PULS Teknik fortsätter på webben! Här finns extramaterial med elevövningar och facit.

Digitalbok

PULS Teknik digitalbok innehåller inläst text. Till digitalboken finns också filmer med författaren som visar och förklarar teknik i vardagen och bildspel som fördjupar kunskap. Interaktiva övningar fördjupar förståelsen av tekniska system. Kunskapskoll med frågor efter varje avsnitt.

Prova gratis!
Gå in på nok.se/prova så får du en prova på-kod. Den ger möjlighet att själva utforska någon av PULS digitalböcker gratis under 14 dagar.

Lärarboken - Inspiration, fakta och handledning

Lärarböckerna i PULS är helt centrala och består av flera delar. Vår önskan är att de både ska vara ett stöd i vardagen och ge inspiration till dig som pedagog.

Till varje uppslag i elevens grundbok får du en mängd tips i lärarboken. Här finns diskussionsfrågor, mer fakta och förslag på uppgifter kopplat till innehållet. Till den del uppgifter finns också kopieringsunderlag. Tanken är att göra arbetet med grundböckerna lätt och omväxlande. Öppna lärarboken och börja undervisa!

Arbetsboken innehåller uppgifter som utvecklar, övar och befäster det innehåll som eleverna läst om i grundboken.

Digilär Teknik för årskurs 4-6

Digilär Teknik för mellanstadiet är ett digitalt läromedel som täcker hela det centrala innehållet för teknik i årskurs 4-6 enligt Lgr 11. Här finns ett stort material med texter, bilder, övningar och fördjupningstexter och mer kommer det att bli. Läs mer, prova och köp via Digilär.se!

Läs mer