Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan

I Obekväma sanningar om skolan beskriver läraren, skribenten och debattören Isak Skogstad sin syn på läraryrket och det svenska skolsystemet.  Med avstamp i kognitionsvetenskaplig forskning vrider och vänder han på olika perspektiv och utmanar idéer som länge ansetts självklara i skolans värld. 

Läs mer...
Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan
Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan
nyhet

Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan

Utkom 15 oktober 2019

Isbn
9789127824768
Typ
Häftad
Sidantal
280
Du har nått den maximala köpsumman.

”Det går att förändra skolsystem. Det går att skapa skolor som gör skillnad på riktigt och där lärare trivs. Med avstamp i  kognitionsvetenskaplig forskning vill jag vrida och vända på olika perspektiv och utmana idéer som länge har ansetts självklara i skolans värld. Min förhoppning är att läsningen ska sätta snurr på dina tankar och utmana dig i din syn på undervisning, skola och utbildning.”

I boken Isak Skogstads obekväma sanningar om skolan beskriver läraren, skribenten och debattören Isak Skogstad sin syn på läraryrket och skolsystemet och ger många konkreta råd till verksamma lärare. Han skärskådar tretton obekväma sanningar om bland annat skolans digitalisering,  undervisningsmetoder och den pedagogiska forskningen. Sanningar som är nödvändiga att diskutera för att vi ska kunna förbättra dagens skola.