Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Dan Hasson

Dan Hasson är forskare och har doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet. Han har en docentur i folkhälsa från Karolinska institutet och har varit anknuten forskare vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet. Idag är han anknuten forskare vid Mayo Clinic i USA och Karolinska institutet. Dan är även verksam i sina två företag Hasson Consulting Group AB och Interactive Health Group AB. Han är en mycket uppskattad föreläsare och har tidigare skrivit Stressa rätt – öka din energi, hälsa och effektivitet samt Effektiv Stresshantering.

Dan Hasson föreläser inom Stress och hälsosamma organisationer | Stresshantering | Faktabaserad organisationsutveckling | Hövlighet i arbetslivet 
Boka föreläsning/kontakt: info@danhasson.se danhasson.se

Faktastiskt

Dagens chefer verkar i ett alltmer komplext arbetsliv. Hur ska jag som chef hantera motstridiga krav från olika medarbetare? Vad ska jag tänka på när en medarbetare är på väg tillbaka från en sjukskrivning? Kan jag lita på resultatet från arbetsmiljöenkäten och hur ska jag använda det? 

 

Läs mer

Presskontakt

Sanna Wallin
Kommunikationsansvarig