Gå till innehåll
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Besmir Balaj

Ville Ilola och Besmir Balaj har ägnat de senaste nio åren åt napolitansk pizza. Våren 2014 öppnade de pizzerian Lilla Napoli på en övergiven parkeringsplats i Falkenberg. Fram till dess hade Ville jobbat med att installera solskydd och Besmir lagt plattor. Varje dag efter arbetet träffades de och bakade pizza, experimenterade med deg, gjorde egen mozzarella och reste på regelbundna researchresor till Neapel. Genom konstruktivt trätande kommer de hela tiden fram till nya bättre lösningar

Pizza Napoletana

Utsedd till Årets Etniska kokbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!


"Det här är en kokbok du absolut vill ha i ditt kök!"
Lisa Lemke, Family Living


"Pizza – på riktigt. Här är den äntligen, den totala guiden till den perfekta pizzan." Läs mer