Glass

Hemgjord glass, ice pop, paletas, glasstårta, strössel och maräng

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass – allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.  

Tryckta utgåvor

Glass
Inbunden 144 sidor. 2012-04-23. ISBN 9789127132375
Köp direkt via din återförsäljare
Glass
Inbunden 160 sidor. 2016-05-07. ISBN 9789127148840
Köp direkt via din återförsäljare

Om boken

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass – allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.  

Glass gavs första gången ut 2012 och finns nu äntligen i ett nytryck.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker. 

Boken är fotad av Anna Kern.