Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Choklad

I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Läs mer...
Choklad Choklad
Choklad

Choklad

Utkom 17 november 2008

Isbn
9789127089099
Typ
Inbunden
Sidantal
77
Du har nått den maximala köpsumman.
144 kr
Choklad Choklad
Choklad
Utkom 17 nov 2008
ISBN 9789127089099
144 kr
Choklad
Choklad
144 kr
Choklad Choklad
Choklad
Utkom 17 nov 2008
ISBN 9789127089099
144 kr
Choklad
Choklad
Ingen Författare
Choklad
Choklad

Om boken

En bok att bli glad, och chokladsugen, av.

Mariestads-Tidningen

I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).

Andra intressanta titlar