Choklad

I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Läs mer...
Choklad Choklad
Choklad

Choklad

Utkom 17 november 2008

Isbn
9789127089099
Typ
Inbunden
Sidantal
77
Du har nått den maximala köpsumman.

Om boken

En bok att bli glad, och chokladsugen, av.

Mariestads-Tidningen

I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).