Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Ägg

Recept & teknik

Det finns inget som är så gott som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise.

Det här är boken om ägg. Ägg har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns – egg noodles, shakshuka, huevos rancheros.

Läs mer...
Ägg Ägg
Ägg

Ägg

Utkom 28 mars 2018

Isbn
9789127155275
Typ
Häftad
Sidantal
192
Du har nått den maximala köpsumman.
Ägg Ägg
Ägg
nyhet

Ägg

Utkom 31 mars 2022

Isbn
9789127177086
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2022-03-30
Sidantal
218
Du har nått den maximala köpsumman.
Ägg Ägg
Ägg
E-bok (Epub3)
nyhet

Ägg

Utkom 25 mars 2022

Isbn
9789127177109
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.
Tillfälligt slut

Det finns inget som är så gott som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise. Eller att lyckas med sin omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti.

Det här är boken om ägg. Ägg har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns – egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, pickled eggs, Scotch egg, egg pizza, solöga, Pelle Janzon, tea eggs och egg custard. Med rätter som dessa kan man, om man vill, äta ägg till varje måltid. Och det vill man. Och hur får man ett perfekt kokt ägg med en krämig gula, vilken är den ultimata tiden och temperaturen? Hur går det till när ägget koagulerar och vad händer när man vispar en majonnäs? I boken hittar du även rätt teknik och fakta för att lyckas med allt från kokt och pocherat ägg till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Detta är en omgjord och utökad utgåva av Ägg som först kom ut 2014.

Det finns inget som är så gott som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise. Eller att lyckas med sin omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti.

Det här är boken om ägg. Ägg har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns – egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, pickled eggs, Scotch egg, egg pizza, solöga, Pelle Janzon, tea eggs och egg custard. Med rätter som dessa kan man, om man vill, äta ägg till varje måltid. Och det vill man. Och hur får man ett perfekt kokt ägg med en krämig gula, vilken är den ultimata tiden och temperaturen? Hur går det till när ägget koagulerar och vad händer när man vispar en majonnäs? I boken hittar du även rätt teknik och fakta för att lyckas med allt från kokt och pocherat ägg till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Detta är en omgjord och utökad utgåva av Ägg som först kom ut 2014.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ägg av Tove Nilsson_jpg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Tove Nilsson, foto: Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
3- till 11-minutersägg, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Boiled eggs with soldiers, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Eggs Benedicte, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Pelle Janzon, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Ägg av Tove Nilsson

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta

Andra intressanta titlar