Magikernas tid 1

Av Cressida Cowell. Översatt av Helena Stedman

Förr fanns magi. Den levde i de mörka skogarna. Så kom krigarna.

Vår historia har två hjältar. Magikerpojken Xar, som inte har någon magi och skulle kunna göra vad som helst för att få det. Och krigarflickan Wish som har något förbjudet i sin ägo – något magiskt – som hon gör vad som helst för att behålla. 

Tryckta utgåvor

Magikernas tid 1 Nyhet
Inbunden 2018-09-08. ISBN 9789127157231
Köp direkt via din återförsäljare

Digitala utgåvor

Magikernas tid 1 Nyhet
E-bok 2018-09-08. ISBN 9789127157248
Köp direkt via din återförsäljare

Om boken

Vår historia har två hjältar. Magikerpojken Xar, som inte har någon magi och skulle kunna göra vad som helst för att få det. Och krigarflickan Wish som har något förbjudet i sin ägo – något magiskt – som hon gör vad som helst för att behålla. Deras familjer ligger i strid med varandra, men de tvingas samarbeta när de konfronteras med en mäktig och fruktansvärd varelse. En varelse som sovit sedan tidernas begynnelse, men som nu verkar vara på väg att vakna …

Cressida Cowell är en av Storbritanniens mest älskade och lästa författare. Hennes bästsäljande böcker om draktränaren Hicke har sålt i miljoner exemplar och gett upphov till flera filmer och en TV-serie. Nu kommer den första delen i hennes nya trilogi, som snabbt hamnat i topp på Englandslistan.