Så lyfter du fram styrkorna hos barn med ADHD

101 sätt att omvandla barns svårigheter till styrkor

Barn med ADHD är unika. Många gånger strävar de föräldrar och lärare som finns i deras närhet efter att "tämja" dessa barn, när de i stället borde uppmärksamma och ta tillvara på deras förmågor och tillgångar. Just de beteenden, egenskaper och yttringar som stämplas som symtom kan, med ett annat synsätt, uppfattas som klara styrkor som kan ge viktiga bidrag till vårt samhälle och vår kultur.


I...


Tryckta utgåvor

Så lyfter du fram styrkorna hos barn med ADHD Så lyfter du fram styrkorna hos barn med ADHD
Så lyfter du fram styrkorna hos barn med ADHD
Utgivningsdatum 2008-11-01
175 Sidor
ISBN 9789185327607
Häftad

Barn med ADHD är unika. Många gånger strävar de föräldrar och lärare som finns i deras närhet efter att "tämja" dessa barn, när de i stället borde uppmärksamma och ta tillvara på deras förmågor och tillgångar. Just de beteenden, egenskaper och yttringar som stämplas som symtom kan, med ett annat synsätt, uppfattas som klara styrkor som kan ge viktiga bidrag till vårt samhälle och vår kultur.


I denna praktiska uppföljare till Så lyfter du fram styrkorna hos barn med ADHD får du, som både förälder eller lärare, tillgång till 101 konkreta och engagerande aktiviteter som du kan använda i många olika situationer.


Översättare: Bitte Wallin