Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Ny förlagschef till Natur & Kultur Akademisk

15 januari, 2018
Anna Maria Thunman

Anna Maria Thunman blir ny förlagschef på Natur & Kultur Akademisk. Anna Maria kommer närmast från en tjänst som chef för utställningsverksamheten på Världskulturmuseerna. Hon har tidigare bland annat arbetat som redaktionschef på UR, producent på SVT och förläggare på Liber.

– Jag ser fram emot att förvalta och utveckla förlagets utgivning tillsammans med fantastiska författare och kompetenta medarbetare. Det ska bli så roligt att återvända till förlagsvärlden, säger Anna Maria Thunman.

Anna Maria Thunman tillträder idag den 15 januari 2018 och kommer att ingå i Natur & Kulturs ledningsgrupp.

– Anna Maria har en bred och spännande bakgrund från olika områden inom kultur- och mediebranschen, och har ett särskilt kunnande inom det pedagogiska området. Det tror vi kommer bidra till att ytterligare stärka vår akademiska utgivning på ett utmärkt sätt, säger Per Almgren, vd på Natur & Kultur.

Natur & Kultur Akademisk ger ut kurs- och fortbildningslitteratur och populärvetenskaplig litteratur inom psykologi och pedagogik, och är en av tre förlagsdelar inom Natur & Kultur.

För mer information, vänligen kontakta Agnes Notini Zachrison, agnes.notinizachrison@nok.se, eller telefon 08-4538607 alt 0709400810.