Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Natur & Kultur söker Redovisningsekonom

Natur & Kultur är ett av Sveriges ledande förlag, med en bred utgivning inom både allmänlitteratur och läromedel. Nu söker vi en redovisningsekonom till ekonomiavdelningen.

Som redovisningsekonom hos oss arbetar du med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och balansavstämningar, anläggningsregister, periodiseringar och underlag för deklarationer. Rollen vi söker kommer att arbeta med redovisning både i moderbolaget och i vårt helägda dotterbolag NoK Media.

Vi ser fram emot att arbeta med dig som är noggrann, effektiv, serviceinriktad och fylld med energi! Du behöver ha mycket goda kunskaper i Excel, relevant utbildning inom ekonomi och minst 3–5 års erfarenhet av redovisning – antingen som redovisningskonsult eller redovisningsekonom i ett mindre/medelstort bolag.

Du tycker om det breda arbetet med ekonomi, är strukturerad och självgående. Vi fokuserar mycket på digitalisering och utveckling av både arbetssätt och verktyg, så det är viktigt att du har en problemlösande inställning och tycker om förändringsarbete.

Rollen rapporterar till vår Redovisningschef och utgår från vårt trevliga kontor på Karlavägen 31 i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen att maila din ansökan (CV och personligt brev) till: ansokan-eko@nok.se.

Vid frågor, kontakta Redovisningschef Anne Pedersen; anne.pedersen@nok.se

Representant för Unionen är Ann Reimers; ann.reimers@nok.se.

Båda nås även på telefon 08-453 86 00.

Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.