Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Natur & Kultur söker projektledare i matematik och no

Natur & Kultur är ett av Sveriges ledande förlag för kvalitetssäkrade läromedel, vilket även omfattar ett stort utbud av heldigitala läromedel så som Digilär och NOKflex.

Nu söker vi en projektledare i matematik och no. Att vara projektledare innebär att ta ansvar för hela utgivningsprocessen från idéutveckling och redigering fram till färdigt läromedel.

Vi på redaktionen ser fram emot att arbeta med dig som:

  • är utbildad högstadielärare eller gymnasielärare i några av följande ämnen: matematik, fysik, kemi, biologi, teknik och har gedigen undervisningserfarenhet
  • är väl förtrogen med skolan och har välgrundade idéer om marknadens behov av både tryckta och digitala läromedel
  • har goda ledaregenskaper, är välorganiserad och har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • trivs att jobba både självständigt och i team
  • är positiv och har en problemlösande inställning.

Det är givetvis ett plus om du har redaktionell erfarenhet.

På Natur & Kultur erbjuder vi ett roligt och ansvarsfullt arbete på en fantastisk arbetsplats fylld av kreativitet, engagemang och fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och baserad på vårt kontor på Karlavägen i Stockholm.

Vill du ansöka eller veta mer?

Skicka ett personligt brev och ditt cv snarast till ansokan-lm@nok.se Märk med ”Projektledare ma/no”. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta gärna redaktionschef Karolina Danström eller facklig representant (Unionen) Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Om Natur & Kultur

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.