Natur & Kultur Akademisk söker kundansvarig säljare

Natur & Kultur Akademisk växer och utvecklas och vi behöver nu förstärka vår organisation. Vi söker dig som vill vara kundansvarig säljare inom psykologiområdet.

Du kommer att ha ansvar för kundrelationer och försäljning, och i nära samarbete med försäljnings- och kommunikationsavdelningen och redaktionen säkerställa att vår psykologiutgivning får stor spridning och genomslag i de målgrupper som vi vänder oss till.

Vi ser fram emot att jobba med dig som:

  • har erfarenhet av försäljningsarbete inom förlags- eller mediabranschen eller närliggande verksamheter
  • är relationsskapande och affärsmässig i mötet med kunder, författare och samarbetspartners
  • är van vid att självständigt och i nära samarbete med försäljnings- och kommunikationsansvariga ta fram, genomföra och följa upp både befintliga och nya marknads- och säljaktiviteter mot olika målgrupper
  • är intresserad av den digitala utvecklingen och hur denna kan bidra till nya försäljningskanaler och kundrelationer
  • har erfarenheter av att arbeta i CRM-system
  • är lösnings- och samarbetsinriktad, driven och har en god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete mot uppsatta mål
  • har intresse och kunskap inom psykologiområdet

Natur & Kultur Akademisk ger ut akademisk kurslitteratur, fortbildnings- och populärvetenskaplig litteratur samt online-kurser inom psykologi och pedagogik. Vi erbjuder också kurser och konferenser inom dessa områden.  Verksamheten präglas av affärsmässighet, engagemang och driv. Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt jobb på en fantastisk arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari 2019. Resor ingår till viss del i tjänsten.

Ta chansen och ansök nu! Skicka snarast ett personligt brev och cv till ansokan-ak@nok.se.

För mer information om tjänsten, kontakta förlagschef Anna Maria Thunman. Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.