Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Vi förstärker säljteamet med en Key Account Manager/Kundansvarig för skola och kommun

Både utbildningsbranschen och vi på Natur & Kultur är i en spännande utveckling!

På förlaget Natur & Kultur satsar vi helhjärtat på att erbjuda utbildningsbranschens bästa läromedelslösningar - och är mitt i en intensiv och spännande digitaliseringsfas.

Hos oss får du möjlighet att erbjuda våra kunder flera av marknadens bästa och bredaste Läromedelslösningar för Sveriges skolor. Natur & Kultur har hela bredden av tryckta, blended och heldigitala läromedel för alla stadier, produkter som vi utvecklar internt tillsammans.

Tjänsten som Kundansvarig innebär att du självständigt skapar, underhåller och utvecklar långsiktiga affärer hos både befintliga och nya kunder, med tonvikt på större digitala affärer. Vårt sortiment täcker in kundernas behov inom alla skolans stadier - från förskoleklass till gymnasienivå - samt Komvux och SFI. Arbetet sker i nära samarbete med förlaget och våra författare, för att tillsammans skapa de mest attraktiva erbjudandena mot våra målgrupper.

För att trivas hos oss är du social, driven, strukturerad och har lätt för att bygga nätverk och långsiktiga relationer. Du har erfarenhet av B2B-försäljning av digitala produkter eller tekniska lösningar, gärna till offentlig sektor, och är bekväm med att hålla presentationer. Är du dessutom utbildad lärare eller har annan erfarenhet av arbete i skolan är det förstås ett stort plus. Men allra viktigast är ett starkt engagemang i försäljning av läromedel och att du triggas av att nå resultat.

Rollen är en tillsvidareanställning på Natur & Kulturs förlag för läromedel och akademisk utgivning, och utgår från vårt fina kontor på Karlavägen 31 i Stockholm. Teamet består av nio trevliga säljkollegor och ett grymt supportteam. B-körkort är ett krav och bil ingår i tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till: ansokan-LM@nok.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor, kontakta Försäljningschef Catharina Frischenfeldt-Bååth, catharina.baath@nok.se

Representant för Unionen är Ann Reimers, ann.reimers@nok.se.

Båda nås även på telefon 08-453 86 00.

 

Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.