Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Vi förstärker säljteamet med en Key Account Manager/Kundansvarig för Universitet och högskola

Både utbildningsbranschen och vi på Natur & Kultur är i en spännande utveckling!

På förlaget Natur & Kultur satsar vi helhjärtat på att erbjuda utbildningsbranschens bästa läromedelslösningar - och är mitt i en intensiv och spännande digitaliseringsfas.

Hos oss får du möjlighet att erbjuda våra kunder inom Universitet och högskola marknadens bästa kurslitteratur inom pedagogik och psykologi! Natur & Kultur har en välkänd och etablerad kvalitetsutgivning inom våra utgivningsområden och utvecklar hela bredden av tryckt, blended och heldigital kurslitteratur.

Tjänsten som kundansvarig innebär att du självständigt skapar, underhåller och utvecklar långsiktiga affärer hos både befintliga och nya kunder. Arbetet sker i nära samarbete med förlaget och våra författare, för att tillsammans skapa de mest attraktiva erbjudandena mot våra målgrupper.

För att trivas hos oss är du självständig, social, driven och har lätt för att bygga nätverk och långsiktiga relationer. Du har erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot kundgruppen Universitet/Högskola, och är bekväm med att hålla presentationer. Är du dessutom utbildad lärare eller har annan erfarenhet inom universitets- eller högskolevärlden är det ett stort plus. Men allra viktigast är ett starkt engagemang i försäljning av kurslitteratur och att du triggas av att nå resultat.

Rollen är en tillsvidareanställning på Natur & Kulturs förlag för läromedel och akademisk utgivning, och utgår från vårt fina kontor på Karlavägen 31 i Stockholm. Teamet består av nio trevliga säljkollegor och ett grymt supportteam som brinner för utbildning och lärande. B-körkort är ett krav och resor ingår i tjänsten.


Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till: ansokan-LM@nok.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor, kontakta Försäljningschef Catharina Frischenfeldt-Bååth, catharina.baath@nok.se

Representant för Unionen är Ann Reimers, ann.reimers@nok.se.

Båda nås även på telefon 08-453 86 00.

 

Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.