Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Kundansvarig - universitet/högskola

Utbildningsbranschen och vi på Natur & Kultur är i en spännande utveckling.

Arbetet som kundansvarig innebär i korthet att självständigt skapa, underhålla och utveckla långsiktiga affärer mot befintliga och nya kunder, främst inom våra utgivningsområden pedagogik och psykologi. Hos oss får du möjlighet att erbjuda kunder marknadens bästa kurslitteratur för universitet och högskola. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar såsom redaktion, marknad och IT för att tillsammans skapa attraktiva erbjudanden mot våra målgrupper.

För att trivas hos oss är du driven, strukturerad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer.

Du har en relevant utbildning för rollen, gärna legitimerad lärare, samt att du har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning. Du är affärsmässig i mötet med våra kunder och bekväm med att hålla presentationer inför större grupper. Och inte minst, du brinner för försäljning och triggas av resultat.

Du kommer att arbeta på vår förlagsdel Natur & Kultur läromedel och akademisk utgivning.

Placering på Stockholmskontoret på Karlavägen 31.

Resor ingår i tjänsten.

 

Vill du ansöka och veta mer?

Välkommen med din ansökan och CV till ansokan-LM@nok.se. Intervjuer sker löpande.

För frågor kontakta Försäljningschef Catharina Frischenfeldt-Bååth, catharina.baath@nok.se Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers, ann.reimers@nok.se. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.