Key account manager

sökes till Natur & Kultur/Digilärs försäljningsavdelning

Utbildningsbranschen och vi är i en spännande tillväxtfas. Hos oss får du möjlighet att erbjuda flera av marknadens bästa och bredaste läromedelslösningar för Sveriges skolor. Arbetet innebär att självständigt skapa, underhålla och utveckla långsiktiga affärer hos befintliga och nya kunder med tonvikt på större digitala affärer.

Kunderna återfinns inom alla stadier från förskoleklass till gymnasienivå, komvux och sfi. Arbetet sker i nära samarbete med vårt supportteam.

För att trivas hos oss är du driven, strukturerad och har lätt för att bygga långsiktiga relationer. Du har erfarenhet av B2B försäljning av digitala/tekniska produkter och är bekväm med att hålla pedagogiska presentationer inför större grupper. Och inte minst, du brinner för försäljning och triggas av resultat.

Placering på Stockholmskontoret på Karlavägen 31.
Bil ingår i tjänsten.

Vill du ansöka och veta mer?

Välkommen att skicka ditt CV med ansökan till ansokan-lm@nok.se snarast. Intervjuer sker löpande. För frågor kontakta försäljningschef Catharina Frischenfeldt-Bååth, catharina.baath@nok.se nås också på 08 - 453 86 00.

Om Natur & Kultur och Digilär

Förlaget Natur & Kultur förvärvade 2017 edtech bolaget Digilär. Tillsammans erbjuder vi Sveriges mest omfattande och kvalitativa utbud av tryckta, blended och heldigitala läromedel för förskolan, grundskolan, gymnasiet, vuxenutbildningen och sfi.