Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Systemutvecklare till Natur & Kultur i Stockholm

Vill du arbeta i en modern och värderingsstyrd organisation som verkar för tolerans, humanism och demokrati? Vill du arbeta i en stabil verksamhet som satsar på ditt välmående och din utveckling? Vill du arbeta med de senaste teknikerna och utvecklas tekniskt i ett nytt utvecklingsteam?

I så fall har du precis hittat en riktigt genuint bra karriärsmöjlighet som systemutvecklare!

Natur & Kultur har flera olika webbtjänster och backendsystem skrivna i olika språk och i olika miljöer. Därför söker vi framför allt dig som har en bred erfarenhet av både frontend- och backend-utveckling, men vi söker även dig som har djupare erfarenhet i någon av våra tekniker och som ser fram emot att få bredda sig inom ett nytt fält. Utvecklingsteamet bygger och driftar Natur & Kulturs sajt/webbshop (nok.se), läromedels­plattformen Digilär (digilar.se), matematikläromedlet NOKflex (nok.se/nokflex) samt backend-system för sälj, analys, distribution och integrationer.

I rollen som systemutvecklare på Natur & Kultur kommer du att få möjlighet att utvecklas ihop med teamet och utforma arbetssätt samt arbeta med moderna och varierande tekniker i crossfunktionella team. Du kommer att ingå i ett erfaret och kreativt team som jobbar agilt och testdrivet med kontinuerliga releaser. Vi vill nu fastanställa tre systemutvecklare som långsiktigt kommer att vidareutveckla e-handelsplattform, hemsida, digitala läromedel samt datalager med ERP kopplingar.

Häng med Natur & Kultur på vår digitala förändringsresa i den spännande EdTech-branschen där vi ligger i framkant!

Läs mer om tjänsten och anmäl ditt intresse via länken:
https://aliby.se/pnty_job/184-systemutvecklare-till-natur-kultur-i-stockholm/