Innovativ rekrytering

Rivstarta våren med en intensivkurs för träffsäker rekrytering

Kurs med Thomas Eklöf och Nils Hallén

  • I komplett kurspaket ingår tre föreläsningstillfällen och boken "Innovativ rekrytering"
  • Riktar sig till dig som jobbar med rekrytering och vill vässa dina verktyg
  • Lär dig att undvika de vanligaste misstagen i rekryteringsprocessen
  • Möjligt att boka plats på ett eller flera kurstillfällen, anpassat utifrån era behov
Boka din plats här. Pris för komplett kurspaket 3195 kr exkl. moms

När? Vi ses vid tre tillfällen i vår: 25 mars, 24 april och 20 maj.
Tid: 09.00-11.45
Var? Natur & Kultur, Karlavägen 31 i Stockholm. 

Välkommen till tre förmiddagar med två av Sveriges främsta rekryteringskonsulter. Lär dig de viktigaste verktygen för innovativ rekrytering.


Del 1: Kill your darlings och hitta rätt person för jobbet
25 mars 2019 kl 09.00-11.45

Personliga brev, intervjuer och testning, hur bra är de egentligen att använda vid rekrytering? Lär dig att anpassa rekryteringsprocess till vilken typ av tjänst som ska tillsättas, är det en trainee, en projektledare eller en chefposition? Vi går igenom hur man bedömer framtida arbetsprestation och vilka moment inom rekryteringsprocessen som ger bäst effekt beroende på vilken roll du rekryterar. Vi går också in på hur magkänslan kan hjälpa – eller stjälpa – oss under rekryteringsprocessen.


Del 2: Attrahera morgondagens arbetskraft med genuin employer branding
24 april 2019 kl 09.00-11.45

Lär dig att bygga upp ett genuint och framgångsrikt employer brand för att locka de starkaste kandidaterna, och samtidigt öka era chanser att behålla de talanger ni har idag. Ett starkt employer brand byggs inifrån och ut: hur kan motivation och engagemang stärkas, och medarbetarna fungera som ambassadörer för er som arbetsgivare?
Hur mäter vi engagemang effektivt, och analyserar kultur och varumärke? Vi beskriver olika mätvärden, exempelvis eNPS och dess fördelar.
Dessutom: Kandidatupplevelsen i rekryteringsprocessen – en hygienfaktor för att inte förlora kandidater eller framtida kunder


Del 3:
Framtidens rekryteringar: Big Data, Virtual Reality, gamification, AI
20 maj 2019 kl 09.00-11.45

Big Data, Virtual Reality, Gamification och artificiell intelligens – buzzwords eller användningsområden? Vi tittar på olika konkreta verktyg som finns på marknaden i dag och hur de används vid rekrytering. Vad kan du börja med redan idag?
Hur kan vi på bästa sätt nyttja nya verktyg för att öka effektiviteten, men bibehålla den mänskliga faktorn och hantera de nya etiska frågeställningar vi ställs inför?


Bokningsalternativ

I komplett kurspaket ingår tre föreläsningstillfällen samt boken "Innovativ rekrytering", pris för kurspaket: 3195 kr ex. moms
Det är möjligt för flera personer att dela på samma paket.

Eller anpassa kursen utifrån era behov och välj en eller flera kurstillfällen. Styckpris per föreläsningstillfälle: 1495 kr ex. moms

Boka din plats här

Innovativ rekrytering

Gedigen kunskap om både rekrytering och personalstrategier som främjar goda resultat är avgörande för att hitta kvalificerad kompetens, skapa ett gott varumärke och en hållbar organisation. Rena felrekryteringar är kostsamma och kan medföra att befintlig personal slutar. Därför behövs Innovativ rekrytering.

Läs mer

Thomas Eklöf

Thomas Eklöf är beteendevetare med yrkesexamen inom rekrytering. Han är verksam som HR- och managementkonsult och han hjälper företag med rekrytering, employerbranding, förändringsprocesser och ledarskapsutveckling.

Nils Hallén

Nils Hallén är jurist, och numera verksam i sitt eget företag som rekryteringskonsult och utbildare i kompetensbaserad rekrytering. Han är även kursansvarig på Södertörns högskola, samt föreläser vid Stockholms universitet.

Har du frågor om kursen? Kontakta gärna oss:

Bonnie Halling
Projektledare Natur & Kultur Akademi