Så här arbetar vi med Kom-i-gång

Informationsmaterial

Snabbguider, kom igång-material som filmer, inspelade webbinarier och manualer – här hittar du allt för att komma igång med våra digitala läromedel.

Guider och filmer

Vi håller regelbunder webbinarier där du får en guidad rundtur i våra digitala läromedel, hur du administrerar konton och hur du och dina elever kommer igång med våra produkter. Se våra guider och filmer här!

Individualiserad utbildning för just din skola

Vi erbjuder utbildning, kompetensutveckling och stöd under alla faser av er digitala resa. För att komma igång erbjuds webbinarier där du får en introduktion till våra digitala läromedel. Det finns även möjlighet till skräddarsydda utbildningar, som exempelvis workshops och föreläsningar på din skola. Vare sig du är på gång att välja nytt eller har valt och behöver hjälp att starta, integrera och administrera finns vi här.  Läs mer och boka ett besök här

Integration

Vi hjälper dig att koppla ihop våra digitala läromedel med era IT-system och lärplattformar för att ni lättare ska komma åt de digitala läromedlen. Läs mer om hur vi arbetar med integration här. 

Användarforum

För flera av våra läromedel finns Facebook-grupper där du kan prata med oss som utvecklar de digitala läromedlen, och andra som använder samma produkt som du. Dessutom anordnar vi användarträffar och gör besök hos kunder.

Kontakt och support

Om du kör fast någonstans på vägen är vårt supportteam redo att hjälpa till med allt från administration av konton till integration. Besök vår support här!

Vill du ha personlig guidning? Kundservice svarar på dina frågor och pekar dig i rätt riktning. Vill du träffas? Vi finns på mässor runt om i Sverige, och vi anordnar ett flertal events under året. Kontakta oss här.