Rådgivning, Kom igång och Fortbildning ingår alltid vid test och användning av våra digitala läromedel.

Rådgivning efter dina behov

Dags att välja digitala läromedel! Vad har du och din skola för förutsättningar, erfarenhet, teknik, önskemål och resurser?

Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning efter dina behov. Våra kundansvariga rådgivare kommer gärna till din skola eller kommun för att presentera aktuella läromedel och erbjudanden, från blended learning till heldigitalt.

När ni har bestämt er för en eventuell testperiod har vi ett uppstartsmöte där vi sätter upp en plan för implementering av teknik och pedagogik utefter era behov.

Vi hjälper till hela vägen från första frågan till att sätta upp testlicenser och få igång alla användare. Läs mer om hur vi arbetar med Kom i gång-förfarandet här

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss!

Intresseanmälan

Kom igång

Du har gjort ditt val av läromedel. Nu är det dags att se till att det kommer till användning.

Från test till introduktion och implementering - vi hjälper dig hela vägen. Så här ser upplägget ut för hur vi tillsammans tar oss från nybörjare till fullfjädrad användare.

  1. Plan Vi gör en emensam plan för hur ert kom igång-förfarande ska se ut.
  2. Åtkomst Vi hjälper till att sätta upp konton samt att aktivera koder och licenser för era användare.
  3. Utbildning Vi erbjuder kom igång-utbildning för alla användare.
  4. Support och plan framåt Vi tittar på vart ni befinner er och vart ni är på väg. Det finns alltid tillgång till hjälp och stöd genom personlig support, men även våra pedagogiska guider och filmer som hjälper dig och klassen igång.
  5. Plan för fortsatt användning och utveckling Behövs fortbildning eller fördjupande utbildning? Är alla med på tåget? Vi planerar er väg framåt och erbjuder allt ifrån skräddarsydda utbildningar till färdiga utbildningspaket. Allt kostnadsfritt.

Vill du veta mer om hur du kan maxa ditt användande och komma igång smidigt? Hör av dig!

Fortbildning

När du och dina elever har kommit i gång och jobbat ett tag är du redo för nästa steg.

Se till att du får ut det mesta och bästa av ditt läromedel. Här ligger fokus på undervisning och pedagogik snarare än tekniska frågor.

Vi erbjuder fortbildning kring hur du med digitala läromedel och resurser kan anpassa din undervisning, arbeta med formativ bedömning, och nyttja alla fördelar med din digitalare undervisning.

Vi erbjuder inspiration genom workshops, webbinarier, event, användarforum, lärarledda lektioner och föreläsningar.

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss!

Intresseanmälan

Digitala läromedel för FK–åk 6:

Digitala läromedel för åk 7–9:

Digitala läromedel för Gy/Vux: