Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Stöd i undervisningen

Alla Digilärs läromedel publiceras i vår unika digitala plattform som är utrustad med ett stort antal prisbelönta funktioner för att stötta elevers lärande. Här kan du läsa om vår digitala pedagogik och de funktioner som du och dina elever alltid får tillgång till när ni använder ett läromedel från Digilär.Planering & bedömning

Med verktyget Kursplanering kan du som lärare bygga upp en helt egen planering där du stegvis lotsar eleverna framåt. Du kan styra hur materialet ska fungera för dina elever och därmed arbeta mer flexibelt med ditt läromedel. Det är här du kommunicerar med dina elever och dokumenterar din bedömning. Du sparar tid och förenklar för eleverna när allt finns på ett och samma ställe.

Läs mer om planering & bedömning


Lässtöd & anpassning

Till varje text i Digilärs läromedel finns en mängd funktioner särskilt utvecklade för att stötta elevens läsning och fokus. De är utvecklade tillsammans med forskare och specialpedagoger och med hjälp av dem kan eleven anpassa inlärningen utifrån sina behov.

Läs mer om lässtöd & anpassning

Stöttning i innehållet

Digilärs läromedel är mycket mer än bara text, bild och uppgift med automatiska funktioner. Våra författare och ämnesredaktörer arbetar ständigt med att skapa unikt innehåll** till läromedlen som hjälper eleven med förståelse och motivation.

Läs mer om stöttning i innehållet

Verktyg för studieteknik

Med hjälp av verktygen som alltid finns direkt jämte varje text i Digilär i det s.k. arbetsbordet kan eleven på olika sätt själv dokumentera sina tankar och reflektioner under tiden hen lär sig. Allt sparas förstås till elevens unika användarkonto. På detta sätt kan eleven verkligen göra läromedlet till sitt eget.

Läs mer om verktyg för studieteknik