Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Vanliga frågor om Digilär

Vad är Digilär?

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande heldigitala läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet.

Hur mycket kostar Digilär?

Priset skiljer sig åt beroende på vilken Digilär-läromedel du köper samt om du handlar som skola eller privatkund. 

Du hittar alltid aktuellt pris för Digilärtitlarna på respektive produktsida på nok.se. Gå till nok.se/digilar/läromedel och klicka dig vidare till det läromedel som du är intresserad av för att se aktuellt pris. Vill köpa in Digilär till hela din skola eller kommun, kontakta kundansvarig i din region.

Hur funkar Digilär?

Med Digilär får du som lärare en helhetslösning. Förutom läromedel med texter och bilder av högsta kvalitét finns bildberättelser, frågor, självrättande quiz och uppgifter som ger eleven möjlighet att träna och visa sina kunskaper. I utvalda läromedel finns introduktionsfilmer särskilt gjorda utifrån Digilärs innehåll. Lärare har friheten att lägga till eget material och kan enkelt skapa egna lektionsupplägg och planeringar som delas med elever och kollegor.

Digilär finns i Natur & Kulturs unika digitala plattformen digiNOK. Plattformen innehåller både läromedel och kurslitteratur och har utvecklats tillsammans med lärare och i samråd med experter och forskare.

Alla läromedel i Digilärserien är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet, som t.ex. uppläst ljud, möjlighet att justera texten och klickbara ordförklaringar. Här finns även smarta verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning. Som lärare har du t.ex. möjlighet att följa elevernas progression och ge feedback.

Vi vidareutvecklar och förbättrar Digilär ständigt så att du alltid har ett relevant och modernt läromedel att arbeta med, och baserar vår utveckling på forskning.

Vem skriver i Digilär?

Författarna är ämnesexperter och pedagoger. Natur & Kulturs läromedel tas fram i nära samarbete med lärare – som författare, granskare och utprövare. I våra projektgrupper finns en samlad kunskap vad gäller ämnesinnehåll, ämnesdidaktik, språklig framställning och pedagogisk kompetens. Vi förstärker med externa granskare och utvecklingen sker i nära samarbete med skickliga illustratörer, formgivare och digitala utvecklare.