Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Distansundervisning

Har din högstadieskola eller gymnasieskola infört distansundervisning? Våra heldigitala läromedel har inbyggda funktioner som underlättar undervisning på distans.

Här har du allt på ett ställe. Introduktion, fakta, övningar, bild, film, ljud lärarhandledning och länkar. Dessutom sker elevernas arbete och er digitala kommunikation inne i läromedlet. Med vårt heldigitala läromedel Digilär kan du till exempel:

"Pedagogerna tycker det är väldigt tekniskt smidigt."
– Stojanka Drinic, biträdande rektor på Nya Elementars högstadium i Bromma och prisad som årets digitaliseringsledare 2020.

"Jag tycker det är fantastiskt, jag skulle aldrig ha klarat den här hösten utan det här läromedlet. Det är helt magiskt!"
– Ewa Holmberg, lärare i engelska och IT-stöd på Röbroskolans högstadium i Storuman.

"Är man inte van vid att arbeta med digitala läromedel så tror jag att man kommer bli förvånad över hur lätt Digilär är att arbeta med."
– Sanna Hansson, Ma/NO-läraren på Hjortsjöskolan i Vaggeryd.

Kom igång direkt – vi hjälper dig!

Med vårt heldigitala läromedel Digilär är det enkelt för dig som lärare att bedriva undervisningen på distans oavsett om delar av eller hela din klass deltar från distans. Söker du en helhetslösningar till din skola eller kommun? Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning efter dina behov.

Fler sätt att beställa

Skola eller privatkund? Handla direkt på nok.se!
Återförsäljaravtal? Handla via Läromedia, GR Utbildning och Skolon.

Fler sätt att beställa

Skola eller privatkund? Handla direkt på nok.se!
Återförsäljaravtal? Handla via Läromedia, GR Utbildning och Skolon.

Experternas tips för en lyckad distans­undervisning

Ta del av våra experters tips på hur du får bäst resultat med hjälp av distansundervisning.

Följ elevernas arbete på grupp- eller elevnivå

Genomförda uppgifter eller uppdrag sammanställs på gruppnivå. Som lärare kan du ta del av resultatet för hela gruppen så väl som varje enskild elev. Här kan du även kommentera elevernas svar för hela läromedlet eller enskilda uppdrag som du har delat ut.

Så rättar du

Du kan välja ”Mål uppnått / Mål ej uppnått” på alla inlämningsuppgifter för att visa eleven om hen har klarat en uppgift eller ej, och även lägga till en egen kommentar. Du ser enkelt vilka elever som har genomfört en enskild uppgift.

Rekommenderade webbläsare

Det enda som krävs för att kunna använda Digilärs produkter är en modern webbläsare. Läs mer om vilka webbläsare vi stödjer.

Skolahemma är ett stöd för skolor att hantera konsekvenser av Coronapandemin.

Här hittar du som leder och organiserar skolan stöd för hur du kan organisera för undervisning på distans.