Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Stöd i undervisningen

Här finns smarta verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning.

Prova gratis – kom igång direkt!

Välkommen till ett heldigitalt läromedel som stöttar både din undervisning och elevens lärande. Här finns smarta verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning. Med Digilär får du och dina elever en allt-i-ett-lösning som ni kan forma till ert eget bästa läromedel.

Undervisning på ditt sätt

Planera lektionen enkelt

Bygg en egen lektionsplanering för din elevgrupp genom att välja ut de delar från Digilärs läromedel som eleverna ska arbeta med, lektion för lektion. Du kan lägga till eget material, och blanda innehåll från flera olika Digilär-läromedel.

Skapa uppdrag och anpassa innehållet

Med Digilär har du alla möjligheten att anpassa undervisningen. Genom att skapa anpassade uppdrag kan du välja vilket innehåll som eleverna ska jobba med i ett kapitel.

Granska elevernas svar

Med Digilärs digitala funktioner för att granska, bedöma och kommunicera med eleven underlättas ditt arbete med att dokumentera och analysera elevernas arbete.

Ett flexibelt läromedel

Med Digilär behöver du inte leta efter papper eller hålla koll på om eleverna har lämnat in någon uppgift via mejlen – allt finns i Digilär.

Allt material som skapas sammanställs under din profil. Anteckningar och filer som har laddats upp sparas både i respektive uppgift och på profilen. Här återfinns även ordlistor och övrigt material kopplat till en enskild användare. 

Du kommer älska det här

Lärarhandledningen – alltid vid din sida

Med Digilär får du ett gediget lärarstöd. Det finns alltid en generell lärarhandledning till varje läromedels startsida. Därtill finns det ofta en lärarhandledning till arbetsområdena och i utvalda läromedel även på kapitelnivå.

Jobba vidare utan uppkoppling

Har internet gått ner? Ingen fara! Nu går det att arbeta vidare en stund utan uppkoppling. Eleven kan fortsätta sitt påbörjade arbete i uppgifter med mera offline - när internet kommer tillbaka synkroniseras materialet.

Dela Digilärinnehåll i Google Classroom och Microsoft Teams

Du kan snabbt och smidigt dela valfritt innehåll i Digilär med eleverna.

Genom att klicka på spela upp godkänner du riktade kakor från tredjepartsleverantören av medieinnehållet

Allt på ett ställe

Med Digilärs digitala läromedel har du allt på ett ställe. Introduktion, fakta, övningar, bild, film, ljud lärarhandledning och länkar. Dessutom sker elevernas arbete och er digitala kommunikation inne i läromedlet.