Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Om Digilär

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande heldigitala läromedelsserie för lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet/vux.

Innehåll av experter

Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och förutom text och bild finner du filmer, diagnoser, simuleringar och mängder av uppgifter och självrättande övningar av olika typer. Inget ämne är det andra helt likt vilket speglas i innehållet i våra läromedel.

Funktioner för inlärning

Digilär är anpassat för alla! Den specialutvecklade och inkluderande funktionaliteten, som till exempel uppläst ljud, möjlighet att justera texten och klickbara ordförklaringar, skapar en skräddarsydd upplevelse för användaren. Verktyg för anpassning av innehållet, både för inlärning, redovisning, planering och uppföljning, gör Digilär till en allt-i-ett-lösning som ni kan forma till ert eget bästa läromedel.

Heldigitalt arbetssätt

Digitala läromedel skapar möjligheter för en flexibel undervisning både vid och bortom skärmen. Lärarrollen är lika viktig som när du använder traditionella läromedel, samtidigt som du får nya möjligheter att se varje individ och följa hens arbete. Både du och eleverna har allt material samlat och du kan kommunicera med dem på grupp- eller individnivå direkt i Digilär.

Kvalitet hela vägen

Digilär är publicerat i Natur & Kulturs unika digitala plattform digiNOK. Här finns prisbelönt funktionalitet och ett gränssnitt som är utvecklat i samråd med experter och forskare, och tillsammans med er som använder våra läromedel varje dag. Vi vidareutvecklar och förbättrar Digilär ständigt så att du alltid har ett relevant och modernt läromedel att arbeta med, och baserar vår utveckling på forskning.

Genom att klicka på spela upp godkänner du riktade kakor från tredjepartsleverantören av medieinnehållet