Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Ta del av läromedelsnyheter redan nu!

I tillägg till vårt redan breda utbud har vi nyligen publicerat ännu fler läromedel för nya målgrupper. Många av nyheterna bygger på populära och beprövade läromedel från Natur & Kulturs tryckta utgivning.

Engelska för årskurs 4 

Grattis alla engelsklärare på mellanstadiet! Digilär Engelska för åk 4, är ett nytt heldigitalt basläromedel som bygger på Natur & Kulturs populära läromedel Skills.  

Det är ett varierat läromedel med tydlig struktur som ger eleverna möjlighet att på ett roligt och inspirerande sätt utveckla sin språkliga kompetens. 

Svenska & Sva för årskurs 6

Lagom till skolstarten har vi publicerat Digilär Svenska & Sva för årskurs 6 – sedan tidigare finns årskurs 4 och 5. Läromedlet bygger på Natur & Kulturs populära läromedel Klara svenskan

Spanska för årskurs 6–9 

Digilär Spanska för årskurs 6–9 är baserat på Natur & Kulturs läromedel Colores och innehåller allt du är van vid från den tryckta boken, med Digilärs styrka vad gäller interaktivitet, gränssnitt och prisbelönt funktionalitet.

Idrott och hälsa för årskurs 7–9 

Digilär Idrott och hälsa för högstadiet har en bra balans mellan teori och praktik.

Här finns totalt sju arbetsområden: Livsstil och fysisk aktivitet, Träningslära, Säkerhet, idrottsskador och första hjälpen, Friluftsliv, Rörelse och dans, Kost och idrott och Mental träning

Franska 4 

Digilär Franska 4 innehåller allt material ur Natur & Kulturs populära bok Génial 4 i kombination med Digilärs smarta funktioner som uppläsning av text, ordförklaringar, fördjupningar och självrättande övningar. Fyra av sex arbetsområden är publicerade och läromedlet är färdigt att använda. De två återstående arbetsområdena rullas ut i september. 

Italienska 2 

Congratulazioni – Digilär Italienska 2 är tematiskt uppbyggt av arbetsområden med texter, grammatik och en mängd självrättande övningar, samt kreativa uppgifter som tränar alla förmågor. Tre arbetsområden finns på plats och ytterligare fyra arbetsområden publiceras löpande under höstterminen. 

Fysik 2 

De tre första arbetsområdena är nu publicerade i Digilär Fysik 2: Kraft och rörelseVågrörelse och Fotonen.

Det går utmärkt att använda läromedlet redan nu – vi kompletterar med de sista arbetsområdena (Elektromagnetism, Atomfysik och Universum) under hösten 2020 allteftersom de blir klara.

Gilla svenska sfi kurs B Digital 

Gilla svenska sfi kurs B Digital, bygger på Natur & Kulturs läromedel Gilla svenska. Det är ett komplett och heldigitalt läromedel med övningar som tränar de fem färdigheterna läsa, höra, samtala, berätta och skriva, med direkt koppling till kursplanen i sfi. Fokus ligger på ett funktionellt språk som eleverna snabbt kan använda.

Fler läromedelsnyheter på gång 

Visste du om att vi även släpper nytt i form av Svenska & Sva för åk 6 samt Privatjuridik för gymnasiet under höstterminen? Skapa ett gratis testkonto redan idag för att testa våra nya läromedel och kommande nyheter.