Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Större textstorlek i Digilär för lågstadiet

Vi har ökat textstorleken i våra heldigitala läromedel Digilär SO 1-3 och Digilär NO 1-3. Elever på lågstadiet är i de flesta fall på väg att lära sig att läsa och är därför i behov av en större textstorlek än äldre elever.

– Alla som använder någon av de digitala lågstadieprodukterna får nu automatiskt stor text och samtidigt försvinner möjligheten att kunna välja mindre text för lågstadieeleverna, berättar Cecilia Lilja, Produktionschef på Natur & Kultur.

Både redaktionen och läraranvändare som vi har löpande kontakt med har kommit med feedback kring textstorleken. Det här är en välkommen nyhet, avslutar Cecilia.

Läs mer om vår digitala pedagogik och de prisbelönta funktioner som du och dina elever alltid får tillgång till när ni använder ett Digilär-läromedel.

Läs mer om Digilär för lågstadiet

Läs mer om Digilär för lågstadiet

Digilär SO 1-3 Digilär SO 1-3
Digilär SO 1-3
Onlineprodukt

Digilär SO 1-3

Utkom 22 augusti 2022

Vill du arbeta heldigitalt med SO? Då ska du välja Digilär SO för lågstadiet. Innehållet är baserat på PULS SO-boken och anpassat för det digitala formatet. Som lärare får du vid varje…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.
Digilär NO 1-3 Digilär NO 1-3
Digilär NO 1-3
Onlineprodukt

Digilär NO 1-3

Utkom 22 augusti 2022

Vill du arbeta heldigitalt med NO? Då ska du välja Digilär NO för lågstadiet. Innehållet är baserat på PULS NO-boken och anpassat för det digitala formatet. Som lärare får du vid varje…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.