Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Nytt digitalt läromedel i bild – demo ute nu!

Nu är den här! Vi släpper en efterfrågad demo för läromedlet i Bild för årskurs 7-9. Perfekt för dig som har längtat efter ett heltäckande läromedel i bild.

Demon visar läromedlets hela struktur så som det kommer att se ut när det är färdigt till skolstart höstterminen 2021. Skapa ett testkonto och gå in i arbetsområdet Konsten för att se hur innehållet är upplagt.

Att kommunicera med bilder

Läromedlet presenterar bilder som ett språk vilket vi möter och använder oss av dagligen. Detta språk får eleverna lära sig att tolka och använda sig av på många olika sätt. Varje arbetsområde består av Läs om-kapitel, praktiska bildanalyser och fördjupningsuppgifter.

Digilär Bild har en tydlig struktur. Läromedlet utgår från Skolverkets kursplan för bildämnet och täcker hela dess centrala innehåll. Kursplanens kunskapskrav prövas flera gånger vilket ger stora möjligheter för eleverna att utvecklas. Samtidigt skapas goda förutsättningar för bedömning och betygssättning.

Läromedlet utnyttjar den digitala möjligheten att låta läraren arbeta processinriktat med sina elever. Det går att följa elevens hela arbetsprocess med sitt bildskapande, från lektion till lektion, på ett och samma ställe i plattformen. På så sätt kan elevers lärande dokumenteras från idé och process till slutgiltigt resultat. Ett läromedel för bildlärare, helt enkelt!

Testa demon redan nu

Är du nyfiken på Digilär Bild 7-9 men saknar licens? Skaffa ett gratis testkonto redan i dag för att komma åt demon, liksom våra övriga läromedel helt kostnadsfritt i 30 dagar.