Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Nytt digitalt läromedel i bild!

Nu är det här. Vårt efterfrågade läromedel i Bild för årskurs 7-9. Perfekt för dig som har längtat efter ett heltäckande läromedel i bild.

Här får eleverna ta del av sex arbetsområden: Varför bild?, Människan, Historien, Konsten, Samhället och Naturen. Varje arbetsområde består av Läs om-kapitel, praktiska bildanalyser och fördjupningsuppgifter.

Att kommunicera med bilder

Läromedlet presenterar bilder som ett språk vilket vi möter och använder oss av dagligen. Detta språk får eleverna lära sig att tolka och använda sig av på många olika sätt. 

Digilär Bild har en tydlig struktur. Läromedlet utgår från Skolverkets kursplan för bildämnet och täcker hela dess centrala innehåll. Kursplanens kunskapskrav prövas flera gånger vilket ger stora möjligheter för eleverna att utvecklas. Samtidigt skapas goda förutsättningar för bedömning och betygssättning.

Läromedlet utnyttjar den digitala möjligheten att låta läraren arbeta processinriktat med sina elever. Det går att följa elevens hela arbetsprocess med sitt bildskapande, från lektion till lektion, på ett och samma ställe i plattformen. På så sätt kan elevers lärande dokumenteras från idé och process till slutgiltigt resultat. Ett läromedel för bildlärare, helt enkelt!

Prova läromedlet gratis

Är du nyfiken på Digilär Bild 7-9 men saknar licens? Skaffa ett gratis testkonto för att komma åt läromedlet, liksom våra övriga läromedel helt kostnadsfritt i 30 dagar.