Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Mängder av uppdateringar för mellanstadiet

Vi uppdaterar ständigt våra heldigitala läromedel i Digilärserien och kan nu presentera en rad nyheter för mellanstadiet. Vad sägs om?

  • Inläst text från ILT Inläsningstjänst
  • Religionskunskap: Nya quiz i alla arbetsområden
  • Samhällskunskap: Ett helt nytt arbetsområde
  • NO samt teknik: Introduktionsarbetsområden
  • Tre nya läromedel: Engelska för åk 4, Svenska & sva för åk 6 samt Spanska för åk 6.

Flera av länkarna nedan leder direkt till läromedlen och fungerar endast för dig som har licens i det aktuella läromedlet. Är du nyfiken på våra heldigitala läromedel men saknar licens till Digilärserien? Skaffa ett gratis testkonto redan i dag, och prova på allt material helt kostnadsfritt i 30 dagar! 

Inläst text från ILT Inläsningstjänst

Som vi tidigare har berättat samarbetar vi med ILT Inläsningstjänst för att kunna erbjuda inläst text till alla kapitel och arbetsflöden i våra läromedel. Inläsningar sker löpande och alla elever och lärare på en skola som är ILT-kund kan lyssna. Inläst text från ILT finns nu i:

Populära quiz – nu även i religionskunskap

Nu finns det nya quiz i alla arbetsområden i Religionskunskap för åk 4–6. In och kika redan nu och använd på din nästa lektion!

Nytt arbetsområde

Sveriges nationella minoriteter – ett nytt arbetsområde i Samhällskunskap för åk 4–6!

Introduktion

Vi fortsätter vår satsning på introduktionsarbetsområden för elever på mellanstadiet. Här får eleverna en övergripande introduktion till läromedlet, de får du veta hur läromedlet är uppbyggt och vilka funktioner som finns till deras hjälp. Nu även i:

Nya läromedel för mellanstadiet

Engelska för åk 4

Congratulations alla engelsklärare på mellanstadiet! Engelska för åk 4, är ett nytt heldigitalt basläromedel som bygger på Natur & Kulturs populära läromedel Skills.  

Det är ett varierat läromedel med tydlig struktur som ger eleverna möjlighet att på ett roligt och inspirerande sätt utveckla sin språkliga kompetens. 

Svenska & sva för åk 6

Lagom till skolstarten har vi publicerat Digilär Svenska & Sva för årskurs 6 – sedan tidigare finns årskurs 4 och 5. Läromedlet bygger på Natur & Kulturs populära läromedel Klara svenskan.

Spanska för åk 6

Digilär Spanska för årskurs 6–9 är baserat på Natur & Kulturs läromedel Colores och innehåller allt du är van vid från den tryckta boken, med Digilärs styrka vad gäller interaktivitet, gränssnitt och prisbelönt funktionalitet.