Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digilär Franska 4 komplett!

Goda nyheter för alla fransklärare på gymnasiet – med arbetsområdena Coup de cœur francophone och La grande aventure de la culture är Digilär Franska 4 komplett.

Läromedlet baseras på Natur & Kulturs populära läromedel Génial 4 och innehåller allt du är van vid från den tryckta boken, i kombination med Digilärs smarta funktioner som uppläsning av text, ordförklaringar, fördjupningar och självrättande övningar.

Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, tecknade serier, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.

Franska 4 ingår i Digilär Franska för gymnasiet – ett komplett digitalt läromedel som täcker hela det centrala innehållet för Franska steg 1–4. Du får ett gediget läromedel och ett rikt innehåll där texter, övningar, ljudfiler och lärarhandledningar är samlade på samma ställe.

Nyfiken på läromedlet? Skaffa ett gratis testkonto och få tillgång till allt material helt kostnadsfritt i 30 dagar.