Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Julböcker för alla!

En annorlunda jul står inför dörren och många av oss kommer inte avsluta året tillsammans med kollegorna som vi är vana vid. Extra viktigt då att visa varandra uppskattning och uppmuntran!

Här kommer några julklappstips ur vår utgivning – vi är säkra på att det finns något som passar alla. För den matintresserade kan vi locka med inspiration till julbordet och tips på hur du briljerar med nyårsmenyn. Vi har faktaböcker späckade med vackra bilder och fängslande texter. Vissa av titlarna kommer att ge även den mest pålästa kollegan nya aha-upplevelser! Självklart kan vi ordna med inslagning och vi skickar även med tips på rim om så önskas! Boktips och information om beställning ser du nedan.

Specialerbjudande:
Ange koden JulNOK2020 i kassan så får du 130 kr rabatt på angivna styckpriser (per bok). Kampanjpriset ser du på respektive bok, priserna är exkl. moms 6%. Frakt tillkommer med 99 kr oavsett antal böcker du beställer. Välj att handla som företagskund på sajten för att se priserna exkl. moms.

Önskas paketinslagning, julrim, eget julkort eller signerade exemplar (angivet på respektive titel om det går att få signerat)? Mejla då din beställning direkt till sofia.cecioni@nok.se  då detta kan inte beställas via hemsidan.

Tveka inte att höra av dig vid frågor!

Ett liv på vår planet Ett liv på vår planet
Ett liv på vår planet

Ett liv på vår planet

ISBN 9789127170261
Utkom 6 november 2020

Attenborough tar upp några av de största utmaningarna som vår planet står inför och ger oss insikt om den enorma förlust av natur som skett under en enda livstid. Men han har också ett starkt budskap om hopp…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

Årets viktigaste bok!

”Den här boken är mitt vittnesmål och min vision för framtiden. Den är berättelsen om hur vi kom att begå detta vårt största misstag och hur vi, om vi agerar nu, fortfarande kan rätta till det.” 

David Attenborough blickar här tillbaka på sitt 70-åriga liv som naturfilmare och ger oss insikt om den enorma förlust av natur som skett under en enda livstid. Men han har också ett starkt budskap om hopp för framtida generationer och presenterar lösningarna för att rädda vår planet från katastrof.

Pris med rabattkod 176 kr exkl. moms.

Högtid Högtid
Högtid

Högtid

ISBN 9789127162150
Utkom 27 september 2019

Stefan Ekengren reder ut begreppen kring våra traditionella svenska högtider och ger dig både klassiska och nya recept. Inför varje högtid får du hjälp med planering och förslag på arbetsordningen.…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

Lyckas med högtidsmaten!

"Maten vi äter under årets högtider är livsviktig. Det är kultur på absolut högsta nivå och för mig på blodigaste allvar." - Stefan Ekengren

Den enda kokbok du behöver inför årets alla högtider. En blivande klassiker med 200 recept och fantastiska bilder. Att återvända till om och om igen.

"Klassiskt" - Dagens Industri

Pris med rabattkod 180 kr exkl. moms. Denna bok går att få signerad! Då görs beställning till sofia.cecioni@nok.se

Myllymäkis menyer Myllymäkis menyer
Myllymäkis menyer

Myllymäkis menyer

ISBN 9789127168169
Utkom 6 november 2020

Tommys styrka som kokboksförfattare ligger i att omvandla de kunskaper han fått under alla år i de bästa krogköken till recept som passar perfekt i hemmaköket.

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

Briljera med menyn!

För alla som vill servera familj och vänner en fulländad meny med underbara smaker. Inspirerande recept som följer årets fyra säsonger.

Gott, snyggt och roligt!

Pris med rabattkod 159 kr exkl. moms. Denna bok går att få signerad! Då görs beställning till sofia.cecioni@nok.se

Fascinerande om vår vanligaste gäst vid fågelbordet

Talgoxen är en av våra mest välkända och omtyckta småfåglar. Men visste du att de kan räkna till fem och att de har alldeles egna små personligheter?
Det här är en lättsam och mycket underhållande bok om en liten mes, som visat sig vara väldigt smart.

Pris med rabattkod 142 kr exkl. moms.

Nordiska bad Nordiska bad
Nordiska bad

Nordiska bad

ISBN 9789127162525
Utkom 26 oktober 2019

Vad är det som är specifikt med nordiska bad och var finns dagens intressantaste och mest spektakulära bad? Det kalla klimatet och ländernas geografiska utformning har gjort att vissa former av badande etablerade sig redan under…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

Uppfriskande kulturhistoria!

En inspirerande och uppiggande bok och de ovanligt starka och originella nordiska badkulturerna.

Kallbad, bastudbad eller sommarbad – vilken är din favorit?

Pris med rabattkod 159 kr exkl. moms.

Vildplockat Vildplockat
Vildplockat

Vildplockat

ISBN 9789127150300
Utkom 20 mars 2017

"Det är på tiden att någon har skrivit den här boken." Matgeek Med rätt kunskap kan en vanlig skogspromenad bli en spännande jakt på naturlig mat och vilda smaker. I boken Vildplockat lär du känna en mängd svenska…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

En skogsbibel

Fantastisk guide till skogens skafferi som överraskar med intressanta fakta, smaker och aha-upplevelser!

"Niki Sjölund delar med sig av sina bästa tips." - Expressen Söndag

"Fascinerande bok." - Elle Mat & Vin

Pris med rabattkod 142 kr exkl. moms.