Prova NOKflex Matematik 5000 betaversioner!

Just nu har du möjlighet att prova kommande NOKflex Matematik 5000-kurser gratis.

A. Prova själv som elev eller lärare – klicka på Bli testpilot-knappen nedan. Du blir uppmanad att skapa konto/logga in på Mina sidor hos Natur & Kultur. Efter det kan du lägga till en betalicensen på ditt konto och köra igång.

B. Prova med en grupp elever – du som är lärare har möjlighet att prova NOKflex med dina elever. Följ stegen nedan. I guiden Kom igång med NOKflex hittar du detaljerade instruktioner.

  1. Skapa konto eller logga in på ditt konto på Mina sidor (steg 2 och 3 i guiden)
  2. Skapa elevkonton och grupp för dina elever på Mina sidor (steg 5 i guiden)
  3. Klicka på Bli testpilot-knappen nedan för att lägga till betalicenserna till era konton (klicka i "med grupp" och välj din grupp)

Du kan prova NOKflex Matematik 5000 Kurs 5 som betaversion fram till den 8 januari 2019:

NOKflex Matematik 5000 NA-TE

NOKflex är matematikläromedlet som motiverar alla! Innehållet är baserat på Matematik 5000-böckerna. Det är ett heltäckande interaktivt matematikläromedel som ger stöd för elevens individuella lärande och lärarledd undervisning. Blå serie för NA, TE samt Basåret är inriktad mot naturvetenskapliga och tekniska frågeställningar och följer kurs c-spåret. 

Mer info

NOKflex Matematik 5000 YRKES

Heltäckande interaktivt matematikläromedel som ger stöd för elevens individuella lärande och lärarledd undervisning. Innehållet är baserat på Matematik 5000-böckerna. Röd och Gul serie för yrkesprogrammen samt introduktionsprogrammen följer kurs a-spåret. 

Mer info

Digitala läromedel

Natur & Kultur erbjuder kvalitetssäkrade och aktuella digitala läromedel i alla ämnen!
Utforska Digitala läromedel