Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Natur & Kultur söker vikarierande projektledare i sfi

Svenska språket är nyckeln till samhället. Nu söker Natur & Kultur en kreativ sfi-lärare som är intresserad av språk- och skolutveckling och vill vara med och skapa framtidens läromedel.

Natur & Kultur är ett av Sveriges ledande förlag och tillsammans med edtech-bolaget Digilär ger vi ut kvalitetssäkrade läromedel, tryckta och digitala, för förskola till och med högskola.  Nu söker vi en projektledare i sfi. Att vara projektledare innebär att ta ansvar för hela utgivningsprocessen från idéutveckling och redigering fram till färdigt läromedel.

Vi ser fram emot att arbeta med dig som:

  • är utbildad lärare i sva och har gedigen undervisningserfarenhet från sfi
  • är väl förtrogen med skolan och har välgrundade idéer om marknadens behov av både tryckta och digitala läromedel
  • har ledaregenskaper, är välorganiserad och har en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift
  • trivs att jobba både självständigt och i team
  • är positiv och har en problemlösande inställning.

Det är givetvis ett stort plus om du har behörighet i fler ämnen, fler stadier och/eller redaktionell erfarenhet.

På Natur & Kultur erbjuder vi ett roligt och ansvarsfullt arbete på en fantastisk arbetsplats fylld av kreativitet, engagemang och fokus. Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid och baserad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vill du ansöka eller veta mer?

Skicka ett personligt brev och ditt cv snarast till ansokan-lm@nok.se. Märk med ”Projektledare sfi”. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta redaktionschef Karolina Danström, facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Om Natur & Kultur

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.

Tipsa/dela: