Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Natur & Kultur söker projektledare i SO

Hur får man elever att vilja lära sig mer om klimatförändringar, drottning Kristina, buddismens ädla åttafaldiga väg och Sveriges grundlagar? Det vet du! Du är en kreativ lärare i SO som brinner för att skapa intresse och utveckla elevernas förmågor.

Natur & Kultur är ett av Sveriges ledande förlag och tillsammans med edtech-bolaget Digilär ger vi ut kvalitetssäkrade läromedel, tryckta och digitala, för förskola till och med högskola. Nu söker vi en projektledare i SO. Att vara projektledare innebär att ta ansvar för hela utgivningsprocessen från idéutveckling och redigering fram till färdigt läromedel.

Vi på SO-redaktionen ser fram emot att arbeta med dig som:

  • är utbildad lärare i SO för 4-9 och har gedigen undervisningserfarenhet på mellanstadiet eller högstadiet
  • är väl förtrogen med skolan och har välgrundade idéer om marknadens behov av både tryckta och digitala läromedel
  • har ledaregenskaper, är välorganiserad och har en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift
  • trivs att jobba både självständigt och i team
  • är positiv och har en problemlösande inställning.

Det är givetvis ett stort plus om du är behörig i fler ämnen och/eller har redaktionell erfarenhet.

På Natur & Kultur erbjuder vi ett roligt och ansvarsfullt arbete på en fantastisk arbetsplats fylld av kreativitet, engagemang och fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och baserad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vill du ansöka eller veta mer?

Skicka ett personligt brev och ditt cv snarast till ansokan-lm@nok.se. Märk med ”Projektledare SO”. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta redaktionschef Karolina Danström, facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Om Natur & Kultur

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.

Tipsa/dela: