Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Natur & Kultur söker ny medarbetare till läromedel

Brinner du för undervisning och elevers lärande?

Har du en lärarutbildning med sva-inriktning?

Vi söker en projektledare som vill utveckla nya läromedel i SO och SVA för årskurs 1-6.

Arbetet innebär att ta ansvar för hela utgivningsprocessen från idéutveckling och redigering fram till färdigt läromedel. Det redaktionella arbetet utförs i nära samarbete med ämnesteam, marknadsavdelning och redaktionschef. Vår verksamhet präglas av affärsmässighet, engagemang och driv.

Vi söker dig som är utbildad lärare med sva-kompetens och har undervisningserfarenhet i årskurs 1-6, framför allt i samhällsorienterande ämnen. Du är intresserad av skolutveckling och har idéer om marknadens behov av både tryckta och digitala läromedel. Det är även viktigt att du har god språklig kompetens.

Känner du att du är rätt person för tjänsten så skicka en presentation av dig själv med cv till ansokan@nok.se snarast. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

För mer information om tjänsten kontakta redaktionschef Katarina Blomqvist, facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Bokförlaget Natur & Kultur grundades 1922 och är idag en affärsdrivande stiftelse som, utan ägare med kortsiktiga lönsamhetskrav, kan agera självständigt och långsiktigt. Det som styr oss är det uttalade ändamålet i vår stiftelseurkund: att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning motverka fördomar och inspirera till reflektion och engagemang. Det är till denna nytta vår utgivning och vårt överskott bidrar.

 

Tipsa/dela: