Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Natur & Kultur Akademisk söker projektledare pedagogik

Vill du göra skillnad?

Nu söker vi dig som vill vara med och förändra svensk lärarutbildning och skapa den vassaste fortbildningen för våra lärare! Pedagogikredaktionen har många nya och högaktuella projekt på gång och vi brinner för att utveckla svensk skola – och nu behöver vi dig i vårt team. Arbetet innebär att leda utgivningsprojekt och initiera ny utgivning.

Du som söker tjänsten är mycket engagerad i utbildningsfrågor och väl insatt i forskningen inom pedagogikområdet. Du har god språkkänsla och dokumenterad erfarenhet av textredigering och projektledning inom publicistisk verksamhet. Vi vill att du är intresserad av den digitala utvecklingen inom utbildningsområdet och ser helst att du har lärarexamen. Som person är du öppen, social och har förmåga att lyhört samverka med forskare, lärare och författare.

Natur & Kultur Akademisk ger ut akademisk kurslitteratur, fortbildningslitteratur samt populärvetenskaplig litteratur inom psykologi och pedagogik och verksamheten präglas av affärsmässighet, engagemang och driv. Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt jobb på en fantastisk arbetsplats. Tjänsten är på heltid. Läs mer om att jobba hos oss.

Ta chansen och ansök nu!
Skicka ett personligt brev och cv till Ansokan-ak@nok.se snarast.
För mer information om tjänsten, kontakta förlagschef Anu Seensalu. Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på telefon 08-453 86 00.

Hög med böcker

Natur & Kultur grundades 1922 och är idag en affärsdrivande stiftelse som, utan ägare med kortsiktiga lönsamhetskrav, kan agera självständigt och långsiktigt. Det som styr oss är det uttalade ändamålet i vår stiftelseurkund: att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning motverka fördomar och inspirera till reflektion och engagemang. Det är till denna nytta vår utgivning och vårt överskott bidrar.

Tipsa/dela: