Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Marknadsförare sökes till edtech-bolaget Digilär

Vill du arbeta med digitala läromedel i framkant? Digilär var först i Sverige med att ge ut kompletta heldigitala läromedel men vi har fortfarande samma startup-anda. Idag har vi Sveriges bredaste utbud av smarta digitala läromedel.

Vi växer och söker nu en marknadsförare med spetskompetens i digital marknadsföring. I rollen ingår att driva egna projekt och hantera budget. Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för kreativa idéer och lösningar.

Vi ser fram emot att arbeta med dig som:

  • kan driva digitala kanaler och har beprövad erfarenhet av marketing automation
  • flyhänt producerar redaktionellt innehåll
  • har gedigen erfarenhet av webb- och analysverktyg, sociala medieplattformar samt design-, redigerings- och grafikprogram.

Tjänsten är på heltid och baserad på vårt kontor i centrala Stockholm.


Vill du ansöka eller veta mer?

Skicka ditt cv före den 27 april till linda@digilar.se. För frågor kring tjänsten kontakta Linda Ahrgren, vd Digilär, 076–546 86 89.


Om Digilär

Digilär är ett av Sveriges mest expansiva läromedelsförlag och ett av de ledande bolagen inom digitala läromedel. Enligt Dagens Industri tillhör Digilär topp 10 bland Sveriges hetaste edtech-bolag just nu. Idag har Digilär 29 stycken anställda som arbetar i Vaggeryd och Stockholm. Digilär är en del av förlaget Natur & Kultur.

Tipsa/dela: