Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Förlagschef till Natur & Kultur Akademisk

Vår verksamhet präglas av affärsmässighet, engagemang och nyfikenhet.

Som förlagschef har du friheten att utveckla och driva verksamheten framåt samtidigt som du och medarbetarna ska förvalta vårt starka innehåll.

Du rapporterar direkt till vd och ingår i ledningsgruppen.

 

Natur & Kultur är Sveriges tredje största bokförlag, med utgivning inom tre olika förlagsdelar:  Allmänlitteratur, Läromedel och Akademisk litteratur. Samtliga delar har under de senaste åren upplevt tillväxt och gemensamt för verksamheterna är också att de präglas av ett stort digitalt förändringstryck.

 

Förlagsdelen Akademisk bildades i januari 2015. Här jobbar 16 medarbetare med utgivning av böcker inom de två utgivningsområdena Psykologi och Pedagogik. Utgivningen inom dessa två områden omsätter sammanlagt ca 60 mkr och omfattar akademisk kurslitteratur, fortbildningslitteratur samt populärvetenskaplig litteratur. 

Som förlagschef på Akademisk är det viktigt att du är en mogen, trygg ledare med hög trovärdighet.

Du har en god förmåga att sätta tydliga mål för både dig och verksamheten du leder.  

Du är kommunikativ och lyhörd gentemot medarbetare och organisation.

Du är intresserad av och har erfarenhet från digital produktutveckling.

Du har ett stort intresse för utbildning och vi sätter också särskilt värde på om du har erfarenhet och kunnande inom det psykologiska området.

Du har en akademisk utbildning och har du erfarenhet från medie-, kultur- eller förlagsbranschen så är det meriterande.

                     

Natur & Kultur erbjuder ett attraktivt medarbetarpaket med bl a gym i våra lokaler och andra träningsformer. Vi sitter centralt i Stockholm.

 

Känner du att du är rätt person för tjänsten så skicka ett personligt brev och cv till http://fmweb.mberglund.se/index.php?from=1&up=3261senast den 8 oktober 2017.

 

För mer information om tjänsten, kontakta Anu Seensalu på 08-453 86 00. Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers som träffas på telefon 08-453 86 00.

 

Bokförlaget Natur & Kultur grundades 1922 och är idag en affärsdrivande stiftelse som, utan ägare med kortsiktiga lönsamhetskrav, kan agera självständigt och långsiktigt. Det som styr oss är det uttalade ändamålet i vår stiftelseurkund: att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning motverka fördomar och inspirera till reflektion och engagemang. Det är till denna nytta vår utgivning och vårt överskott bidrar.

Tipsa/dela: