Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
I love paper

I love paper

"Det är i alla högsta grad min önskebok."
Sofia Jansson, Mokkasin

"Det är ingen tveksan om att pappret har blivit trendigt."
Annika Goldhammer, Helsingborgs Dagblad


"Full av roliga projekt."
Elinor Hägg, Underbara idéer


Fideli Sundqvist är en av Sveriges bästa pappersklippare. Genom olika sätt att arbeta med papper skapar hon figurer i 2D och 3D. Från silhuetter och skulpturer till uppbyggda berättelser och rekvisita. Genom att få följa Fideli i hennes studio får man se hur de mest otroliga föremål i papper växer fram.
 
I love paper är en praktisk inspirationsbok med ett 40-tal pappersprojekt, allt från geometriska figurer, höghus, blommor och olika maträtter till hur man kan bygga upp hela miljöer och berättelser i papper. Förutom en introduktion till olika grundtekniker får du en mängd tips, idéuppslag och steg för steg-instruktioner.


Fideli Sundqvist gick ut Konstfack 2011 och jobbar sedan dess heltid som professionell pappersklippare. Förutom reklam- och skyltningsuppdrag för företag runtom i världen har hon haft flera utställningar på teman som Summer, Paper flowers och Smaklöst.
"Upplägget är superpedagogiskt med material- och verktygslistor och steg-för-steg-beskrivningar."
Dan Gordan, Sköna hem


"Fideli! Du är min idol! Jag visste det hela tiden att det här skulle vara årets önskebok men när jag fick den i min hand så överträffade den dessutom alla mina förväntningar."
Sofia Jansson, Mokkasin


"Hon har beskrivits som en av Sveriges främsta pappersklippare och gav i höstas ut inspirationsboken I love paper på förlaget Natur & Kultur. Kunderna är bland andra Malmstenbutiken, Louis Vuitton och Systembolaget."
Anna Henriksson, Cap & Design

Visa mer

Lycka kan komma i pappersform, det blir tydligt när man läser Fideli Sundqvists I love paper.

Elin Persson, Femina

Titel: I love paper Utgiven: Oktober 2013 Sidor: 128 Författare: Fideli Sundqvist Fotograf: Maria Wretblad

Inbunden

ISBN:

9789127135949

Tipsa/dela:

Fler böcker av författarna

Andra populära titlar inom Hantverk