Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Jag vill ha ett monster

Jag vill ha ett monster

"Med en oväntad och humoristisk knorr på slutet har Elise Gravel gjort en bok där bilderna i skön samklang med texten för berättelsen framåt. Jag vill ha ett monster! är en bok som kommer att attrahera många barn." Dag Hedberg, BTJ


– Alla mina kompisar har monster som husdjur. Lisa har en ogg, Simon har en slurp, Alice har en knöpis. Jag vill också ha ett, säger jag till pappa. Snälla, snälla, snälla, jättesnälla, superdupersnälla!
– Vi har inte plats för ett monster, svarar pappa och  ställer massor av motfrågor. Vem ska ta hand om det?  Vem ska mata det och plocka upp bajset?
– Det ska jag göra. Jag är nämligen en monsterexpert!


Äntligen får Holly sitt alldeles egna monster. Som hon har längtat! Hon ska ska mata, rasta och ta hand monstret, det har hon lovat pappa. Men det är inga problem, för monsterungar är det roligaste och gulligaste som finns. 

Fast det är klart, de gör inte alltid som man säger. Och sen växer de så snabbt … 


Elise Gravel har skrivit och illustrerat fler än trettio böcker och är en mycket uppskattad bilderboksskapare i hemlandet Kanada.

"Elise Gravels ”Jag vill ha ett monster!” (6-9 år) är en bedårande bilderbok med monster söta som karameller men busiga som - just det - små monster." Eskilstuna-Kuriren
Visa mer

"Jag är ett monster!" är en bok som kommer att attrahera många barn.

Dag Hedberg, BTJ

Titel: Jag vill ha ett monster Utgiven: September 2017 Författare: Elise Gravel

Inbunden

ISBN:

9789127151819

E-bok

ISBN:

9789127151826

Tipsa/dela:

Andra populära titlar inom 3-6