Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Världens bästa gäng - Kaos i köket

Världens bästa gäng - Kaos i köket

"Maja Lundes text förmedlar en stark solidaritet med de lite udda barnen. Humorn i text och bild kan locka den mest ovillige läsaren". Agneta Warheim, BTJ


I andra boken om Världens bästa gäng ska Bjørgs klass delta i ett populärt matlagningsprogram på TV. Programmet leds av superkocken Kjell-Charlie och de som vinner tävlingen blir praktiskt taget kändisar på kuppen. Helena ser chansen att gänget skall få det erkännande som de förtjänar. Det finns bara ett problem. Ingen av dem kan laga mat. Även om Bjørg är expert på att BLANDA olika maträtter (vad sägs till exempel om taco-sushi-pizza?), så måste de bli riktiga mästerkockar för att ta sig till final. Och de har bara en vecka på sig. Kommer de att lyckas?


Maja Lunde har skrivit manus för film och tv, och givit ut flera böcker för barn och ungdom. 2016 utkom även Binas historia, hennes första roman för vuxna som sålts till femton länder. Maja Lunde är bosatt i Oslo.

Visa mer

Maja Lundes text förmedlar en stark solidaritet med de lite udda barnen. Humorn i text och bild kan locka den mest ovillige läsaren.

Agnets Warheim, BTJ

Titel: Världens bästa gäng - Kaos i köket Utgiven: Januari 2017 Författare: Maja Lunde

Inbunden

ISBN:

9789127149502

E-bok

ISBN:

9789127149526

Tipsa/dela:

Fler böcker av författarna

Andra populära titlar inom 9-12