Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Speglarnas hemlighet

Speglarnas hemlighet

"Speglarnas hemlighet är en bra och spännande bok för slukaråldern."
Anna-Karin Närkling, BTJ


Asrin är 12 år och bor mitt i Stockholm hos sin farmor, sedan hennes föräldrar omkommit i en olycka. En kväll följer hon motvilligt med på en utflykt till ett förfallet hus på Djurgården. Det blir början på ett äventyr som förändrar Asrins liv för alltid. Tillsammans med vännerna Lima och Max blir hon utvald till ett märkligt sällskap där de får höra historien om Eunomia: ett förunderligt land i ett universum där tiden står stilla. Men hur ligger allt egentligen till? Är Asrins föräldrar verkligen döda? Vad är det för portal som har öppnats? Och vem är kvinnan med den isande blicken som rör sig genom stadens speglar? 


Asrin, Lima och Max ger sig ut på en hisnande resa genom Stockholm och Paris, hela vägen till universums mitt. Allt för att rädda tiden – och kanske också Asrins familj.


Årets julkalender är fritt baserad på Speglarnas hemlighet.


Erika Vallin arbetar som skribent och författare. Hennes inspiration kommer från Astrid Lindgren och Maria Gripe men också klassiska brittiska äventyrsförfattare som Enid Blyton – och vetenskap: "Jag har alltid varit nyfiken på hur vetenskapen kämpar för att få de sista kosmiska pussel bitarna på plats. Vad lurar egentligen i universums  utkanter?".

"Vallin öppnar dörren till en saga som skruvar upp dramatiken och blir en rejäl åktur i fantasyns värld." Lena De Veen, Dala-Demokraten
Visa mer
Titel: Speglarnas hemlighet Utgiven: November 2017 Författare: Erika Vallin

Inbunden

ISBN:

9789127152106

E-bok

ISBN:

9789127152113

Tipsa/dela:

Andra populära titlar inom 9-12