Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Bli författare

Funderar du på att skriva en bok? Eller anser du att det saknas en kursbok inom ett visst ämne? Kurslitteratur har ofta sitt upphov i en dialog med kursansvariga, lärare och studenter. Kontakta oss gärna och diskutera dina idéer.

Om du vill skriva en bok behöver vi en beskrivning av din idé, vanligtvis upplagd som ett synopsis och ett eller ett par kapitel som visar hur boken skulle kunna se ut. Något om målgruppen och din bakgrund vill vi också veta. Under processens gång ger vi synpunkter och hjälper till med manusbearbetningen, coachar i skrivandet och assisterar dig på det sätt du önskar och behöver. Vi hjälper till med illustrationer och framtagandet av webbaserat material. Bokens omslag och formgivning är en viktig del i det arbetet, och vi är noga med att såväl författare som målgrupp ska gilla den färdiga boken.

Psykologi

Natur & Kultur har en lång tradition av utgivning inom psykologi. Har du tankar på att skriva en bok inom detta ämne? Då är du välkommen att skicka ditt manus eller din idé till oss. Vi tar gärna emot ditt manuskript eller din synopsis per e-post. Inom två månader hör vi av oss med besked. Vi skickar inte tillbaka manus om detta inte uttryckligen angetts i följebrevet. Var noga med att inte skicka originalmanus, bilder eller liknande, då vi inte har möjlighet att ansvara för dessa.

Välkommen att skicka ditt manus till:

manus.psykologi@nok.se

Eller:
Natur & Kultur
Manus Psykologi
Box 27323
102 54 Stockholm

Pedagogik

Natur & Kultur har en stor utgivning inom pedagogik och nu vänder vi oss även till allmänmarknaden med detta spännande ämne. Har du tankar på att skriva en bok om skolan, utbildning eller kunskapsinhämtning som vänder sig till en bredare publik än enbart lärare och lärarstuderande? Då är du varmt välkommen att skicka ditt manus eller din synopsis till oss. Vi föredrar att ta emot manus och bokidéer via e-post. Skickar du pappersbrev, var noga med att inte bifoga originalmanus, bilder eller liknande, då vi inte har möjlighet att ansvara för dessa.

Välkommen att skicka ditt manus till:

manus.pedagogik@nok.se

Eller:
Natur & Kultur
Att Nina Västerbro
Box 27323
102 54 Stockholm

Våra medarbetare finner du här.

Tipsa/dela:
Stäng

Tipsa en vän

Skicka